Israel's GVT to Set Up $80 Mln Telephony Network in Colombia

$550 million will be invested in the Brazilian communications network.

At the end of last week, GVT won a tender for setting up a telephony network in Colombia at $80 million. The company pledged to cover 7,500 communities across the country, and operate the network for 10 years. The deployment of the network will take 18 months.

In 50% of these communities, GVT will use VSAT satellite technology developed by Gilat Satellite Networks, which holds 5% of GVT. In other communities, GVT will use cellular or wireless technologies. Gilat cooperated with GVT in the tender.

Nine companies, including Telecom Colombia and US company Hughes, bid in the tender for covering 6,500 points. GVT submitted a $50 million bid (the subsidy paid by the Colombian government for the establishment of the network, plus the operation concession).

The government's budget for the project is $80 million, and, according to the terms of the tender, the winner gets another 650 points. In addition, the tender committee decided to give more points to the winner, in order to spend the entire budget earmarked for the project, and the contract grew to 7,500 points, for $80 million.

A month ago, GVT won the Brazilian government's tender for the second operator for inland communications in nine south Brazilian states housing 40 million inhabitants. The consortium, in which GVT holds 78%, will pay about 100,000 reals to the Brazilian government for the concession.

GVT's consortium in Brazil includes US company Comtech (20%), and communications company RSL COM, which is controlled by Ronald Lauder. Investment in setting up the network is estimated at $50 million. GVT is controlled by the Magnum group, which is represented in Israel by company chairman and general manager Shaul Shani, and which holds 55% of the company. US investment bank Merrill Lynch shareholders own 20%, Clal Information Technologies - 10%, Discount Investments and PEC - 10%, and Gilat Satellite Networks - 5%.

Published by Israel's Business Arena September 26, 1999

רובע שדה דב / צילום: גיא יחיאלי קרקע ל-2,700 יח"ד נוספות נמכרה בשדה דב. כמה יעלו הדירות?

ארבעה מכרזי מגורים בשדה דב שווקו בסכום כולל של כ־4.5 מיליארד שקל • מדובר על ממוצע כולל של כ־1.63 מיליון שקל קרקע לכל יח"ד - שמשקף מחיר של כ-7 מיליון שקל לדירה •  בין הזוכות – לפחות קבוצת רכישה אחת

יירוטים / צילום: Shutterstock, Shimon Gabai הרקטה שהתפוצצה הבוקר בעוטף - מטרים ספורים מפעוטון

לראשונה: כ-100 עזתים יצאו לעבוד באינדונזיה • טיל בליסטי שוגר הלילה לישראל מתימן - אך נפל בדרך • ישראל שיגרה מסר לטורקים: לא ניתן שתשלחו כוחות לסוריה • נשיא איחוד האמירויות וטראמפ דנו במאמצי הפסקת האש בעזה, כך לפי סוכנות הידיעות הממלכתית • "מרגיש שהשארתי מאחור את הילדים שלי": המסר של אוהד בן עמי באירוע הבינלאומי • 59 חטופים - 537 ימים בשבי • עדכונים שוטפים 

וול סטריט / צילום: Shutterstock מגמה מעורבת בוול סטריט; הנאסד"ק מאבד מעל 1%, אנבידיה יורדת

הנאסד"ק נופל בכ-1.3% • מניות הטכנולוגיה יורדות, מניות הנפט והגז רושמות עליות • מחיר הביטקוין נסחר סביב 87 אלף דולר • מוביליאיי קפצה בעקבות דיווחים על שת"פ עם פולקסווגן העולמית • האינפלציה בבריטניה הפתיעה לחיוב • וגופי ההשקעות הגדולים בארה"ב מעריכים - האם תהיה הזדמנות בשווקים באפריל?

שר המשפטים יריב לוין / צילום: נועם מושקוביץ', דוברות הכנסת הכנסת החלה לדון בשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים; הערב - הפגנה בהשתתפות האופוזיציה

ההצעה מנוגדת לעמדת היועמ"שית, והיא צפויה להגיע להכרעת בג"ץ • הטיעון המרכזי נגד הצעת החוק הוא שהגורמים הפוליטיים בוועדה לבחירת שופטים יהיו אלה שיכריעו, ותיפגע העצמאות המשפטית של השופטים, שיהיו כעת תלויים בפוליטיקאים כדי להתמנות • חברת הוועדה, ח"כ קארין אלהרר: "מדובר בריסוק הדמוקרטיה ישראלית"

בניין בית הדין הארצי לעבודה / צילום: רפי קוץ ביה"ד לעבודה: מצלמות במשרד הן פגיעה קשה בפרטיות העובדים

בית הדין הארצי לעבודה קבע, כי עובדת שהתפטרה אחרי שהמעסיק התקין ללא הסכמתה מצלמות שתיעדו את העמדה שלה תקבל פיצויי פיטורים • נשיאת בית הדין, ורדה וירט-לבנה, שפרשה היום מכס השיפוט, כתבה כי על המעסיק היה ליידע מראש את העובדת לגבי המצלמות

עדי קייזמן / צילום: תמר מצפי עדי קייזמן חויב לשלם לרני רהב 11.3 מיליון שקל

רהב טען כי תיווך בין קייזמן לאיש העסקים ברוך איבצ'ר למתן הלוואה לקייזמן • ביהמ"ש קבע כי קייזמן לא הכחיש בתחילה את החוב ואף עדכן את רהב בניסיונות להסדיר אותו • התביעה נגד אשתו של קייזמן, אסתי גינזבורג, נדחתה

יואב תורג'מן, מנכ''ל רפאל / צילום: דוברות רפאל "יכולות יוצאות דופן במחיר נמוך": מנכ"ל רפאל חושף - מתי מערכת הלייזר תהפוך למבצעית

רפאל מסכמת את שנת 2024 עם עלייה של מעל 20% במכירות ובצבר ההזמנות, ומדווחת על רווח נקי של 950 מיליון שקל • מנכ"ל רפאל יואב תורג'מן התייחס למערכת ההגנה האווירית באמצעות לייזר, מגן אור: "למרות כל האתגרים, אנחנו עומדים בהתחייבותנו. המערכת תוריד את עלויות היירוט ותגביר את היעילות"

מטוס ישראייר / צילום: מוני שפיר שיא בהכנסות ועלייה ברווח שהציגה ישראייר, לא מנעו את נחיתת המניה

החברה נהנתה אמנם מעצירת פעילות של חברות התעופה הזרות בעקבות המלחמה, והייתה אחראית לכ–10% מתנועת הנוסעים בנתב"ג ב–2024, אך המשקיעים בת"א לא התרשמו

איור: Shutterstock חיו ביחד 7 שנים והולידו ילדה, אך האישה לא תיחשב ידועה בציבור ולא תזכה במחצית הדירה

בית המשפט קבע כי האישה הציגה מצג שווא לפיו היא אלמנה ואינה חיה עם בן זוג, ולכן סירב להכיר בה כידועה בציבור • פסק הדין מצטרף לשורה של פסקי דין שניתנו לאחרונה, המצביעים על מגמה של החמרה בדרישות להוכחת שיתוף ספציפי בנכסים בין ידועים בציבור

וול סטריט / צילום: Unsplash, Ahmer Kalam "מניות ארה"ב לא אמרו את המילה האחרונה": מה צפוי בשוק באפריל?

המדדים המרכזיים בוול סטריט מסכמים רבעון חלש עם ביצועי חסר מול שאר הסביבה הגלובלית • עם זאת, מספר גופים אמריקאיים משדרים אופטימיות לגבי עתיד שוק המניות • כך למשל, בבנק אוף אמריקה ממליצים: "להיערך להזדמנויות השקעה בשוק האמריקאי"

מטה SAP בוולדורף גרמניה / צילום: Shutterstock שמפניה וזריקות הרזיה אאוט: הכירו את החברה בעלת השווי הגדול ביותר באירופה

חברת התוכנה הגרמנית SAP הגיעה לשווי של 314 מיליארד אירו ועקפה את ענקית התרופות נובו נורדיסק ואת תאגיד מותגי היוקרה LVMH • בכך היא הפכה לחברה הנסחרת הגדולה ביותר ביבשת • בדרך, היא הטיסה את הבורסה בפרנקפורט על אף המצב הכלכלי העגום של גרמניה

צילום אילוסטרציה: Shutterstock, Andre Boukreev "נהג בכספים כבשלו": עו"ד נטל שלא כדין 1.3 מיליון שקל מעיזבון חמותו

עו"ד גד שושני קיבל לידיו את ניהול העיזבון של חמותו, שכלל בית פרטי בצהלה ושני חשבונות בנק • ביהמ"ש קבע כי שושני ראה את עצמו כנושה של העיזבון, הוציא ממנו כספים והמציא חובות • שושני חויב להחזיר את הכספים • בא-כוחו: "בהליך המשפטי נערכו טעויות טקטיות"

חדשות ההייטק / צילומים: DEEL, רון קדמי, AP-Richard Drew, Shutterstock מנכ"לית הבנק לשעבר שרוצה למנוע את הונאות הדיפ פייק

המדור של גלובס מציג מדי שבוע את כל החדשות המעניינות בענף ההייטק  • והפעם: קרן הפינטק של רקפת רוסק-עמינח משיקה חברת סייבר חדשה, מנכ"ל אפל טים קוק מדיח את מנהל תחום הבינה המלאכותית, חברת Deel מסתבכת בפרשת ריגול תאגידי, אופנת חברות הספאק חוזרת, וגם: מיהי המתחרה של גוגל שהכפילה את שוויה פי 18 בתוך שנה? • חדשות ההייטק 

בורסת תל אביב / צילום: טלי בוגדנובסקי נעילה אדומה בתל אביב, מדד הבנקים איבד מעל 2%: "גופים מקומיים מפחיתים חשיפה"

מדד ת"א 35 ירד בכ-1.2%, מדד ת"א 90 נסוג בכ-1.4% • השקל נחלש מול המטבעות הזרים • האזהרה של מודי'ס לישראל: "סיכונים פוליטיים גבוהים החלישו את הכלכלה" • עונת הדוחות בישראל נכנסת לישורת האחרונה • ובבנק אוף אמריקה מעריכים: "מניות ארה"ב לא אמרו את המילה האחרונה"

האחים שלומי ויוסי אמיר / צילום: יח''צ פרשמרקט היועצת החדשה לצמד בעלי השליטה בשופרסל - אשתו של שלומי אמיר

לפי הדיווח, אלינור אמיר תשמש כיועצת למנכ"לים המשותפים בשופרסל ותשתכר שכר מינימום, שאותו תתרום במלואו לחיילים שנפצעו במלחמה

הבניין, ברחוב שדרות הנשיא 99 חיפה / צילום: פאול אורלייב יזם ההייטק ניסה לסגת מרכישת פנטהאוז במיליונים. מה קבע בית המשפט?

אחרי כחמש שנים של מאבק משפטי, יזם ההייטק זאב קירשנבוים ובני משפחתו ייאלצו לפצות את חברת מלון נוף הכרמל במיליוני שקלים • זאת לאחר תביעות הדדיות בין הצדדים, שהסתכמו בפסק דין לפיו קירשנבוים ניסה לבטל חוזה רכישה באופן חד-צדדי וללא עילה מוצדקת

Twitter Facebook Linkedin RSS Newsletters גלובס Israel Business Conference 2018