בסוף השבוע החלה חברת אל-על להגיש ארוחות בוקר ממטבחו של השף שגב משה. משה למד בחודשים האחרונים את עולם התעופה ומתוך כך נרקחו התפריטים החדשים, בהם לדברי אל-על ניתן דגש על בריאות וטריות.
המהלך מלווה גם ברענון למראה הארוחה, החל מהכלים וכלה בתפריטים. כל הפריטים עוצבו על-ידי סטודיו רחל קליין.
ארוחת הבוקר החדשה במחלקת התיירים כוללת שתי אופציות: הראשונה עם גבינת שמנת, אומלט ביתי, סלט ישראלי עם רוטב וינגרט חרדל-דבש לייט, יוגורט פירות ועוד. האופציה השנייה כוללת סלט ישראלי, גבינת שמנת, יוגורט, גרנולה, דבש, חמאה, לחמניות ושתייה חמה. גם במחלקת עסקים מוצע תפריט חדש.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.