אחרי שנות היעדרות רבות מהשוק, רשת המזון המהיר "מק דיוויד" חוזרת ופותחת סניף ראשון בנצרת-עילית.
בשלב זה מדובר בסניף בודד של הרשת, אם כי בעליה, יוסף אשקר, מצהיר על רצונו להיות הרשת השלישית בגודלה בישראל, אחרי מקדונלד'ס ובורגראנץ' - יעד גבוה שספק אם יעלה בידם להשיגו לאחר שרשת בורגרס בר מיצבה את מקומה.
לדברי אשקר, בכוונתו להציע מחירים הנמוכים ב-20% מהמחירים הנהוגים בענף ולהתרחב באזור הצפון כבר בשנה הקרובה.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.