שינויים בתנובה: ארז וולף מונה למנכ"ל חטיבת הבשר "אדום אדום" של תנובה, ויחליף בתפקיד את דוד מטלון שפרש לטובת ניהול רשת ACE - כך נודע ל"גלובס".
וולף שימש ב-4 השנים האחרונות כסמנכ"ל המכירות של תשלובת החלב של תנובה, וקודם לכן כיהן בתפקיד ניהולי בחברת יוניליוור.
טרם מונה מחליף לוולף בתפקיד סמנכ"ל המכירות של תשלובת החלב.
"אדום אדום", מותג הבשר הטרי של תנובה, יצא לשוק בשנת 2004. בשנת 2009 החליט מנכ"ל תנובה, אריק שור, להרחיב את המותג גם למוצרי בשר קפוא, כך שיתחרה ישירות במותגים טיבון ויל ואל גאוצ'ו.
על-פי פרסומים קודמים, פעילות הבשר של תנובה המתבצעת תחת המותג "אדום אדום" ספגה בעבר הפסדים כבדים. תנובה שינתה את אסטרטגיה הפעולה בחברה, וככל הידוע היא הגיעה לאיזון.
יצוין כי תנובה מחזיקה גם בחברת טירת צבי בשותפות. לטירת צבי יש פעילות מועטה בתחום המוצרים "על האש", ועיקר פעילותה הוא בתחום הנקניקים והנקניקיות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.