בירות הבוטיק הישראליות כבר מזמן אינן מחזה נדיר. מותגים ותיקים ופופולריים מפנים את מקומם לטובת תוצרתם של יזמים צעירים שמחליטים יום אחד להבשיל קצת לתת וחיטה ולייצר טעמים חדשים ומרגשי חך.
מחר תיפתח בהיכל נוקיה בפעם השלישית תערוכת הבירה של ישראל, Beers 2013, שצפויה להציג 200 סוגי בירה שונים.
בין הבירות שיוצגו: המבשלה הפרטית שיבולת, מבשלת מלכה הצפונית תציג בירת חבית מיוחדת לחורף בסגנון פורטר ומבשלת הגולן (שאחראית על בירה בזלת שכבר צברה פופולריות במסעדות ובפאבים) צפויה אף היא להציג בירה חדשה.
באי האירוע ייהנו מטעימות של בירות (חמש ראשונות כלולות בדמי הכניסה) לצד דוכני אוכל וחנות לרכישת בקבוקי בירה ומרצ'נדייז שונים כמו כוסות, פותחנים, חולצות, כובעים ועוד.
מתי, איפה וכמה: שלישי ורביעי (8-9 בינואר); היכל נוקיה, תל-אביב; כרטיס כניסה: 60 שקל (כולל חמש טעימות וכוס זכוכית).
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.