האם החבילות שהשיקה היום (ד') הוט משתלמות? מי שממעט לצפות בטלוויזיה או שואף להפחית את המחיר החודשי, לא ימצא עניין במאות ערוצים ללא הגבלה.
עם זאת, ללקוחות שממילא משלמים על חבילות פרימיום - ולפי הוט מדובר על מיליון לקוחות (50% מכלל לקוחות הטלוויזיה) - מומלץ לעשות חשבון פשוט: האם משתלם להם, ביחס למה שהם משלמים היום, לקבל עשרות ערוצים נוספים בתוספת סכום מסוים.
כך, למשל, לקוחות שברשותם חבילת "טריפל גולד" משלמים 332 שקל בחודש עם תוספת עבור כל ערוץ פרימיום (18 שקל, למשל, לערוץ הבריאות), ובסך-הכול - 350 שקל. במחיר זהה יקבלו עוד עשרות ערוצים, בעוד שאלה שמשלמים עבור שני ערוצים פרימיום - תוספת של כ-40 שקל בחודש - יוזילו את החבילה.
לקוחות שברשותם חבילות ספורט, למשל "טריפל פלטיניום", משלמים 383 שקל בחודש בנוסף ל-66 שקל לחבילת הספורט, ובסך-הכול 450 שקל. המבצע החדש יוזיל את העלות ל-415 שקל לחבילה שכוללת גם את ערוצי צ'רלסטון ויתר הערוצים (אם יצטרפו במהלך חודש ינואר).
ומהם תעריפי yes? חבילה המקבילה לחבילת ה"טופ" תעלה 5 שקלים יותר לחודש (250 ו-255 שקל בהתאמה), ואילו חבילה הכוללת את כל הערוצים עולה כ-375 שקל. מ-1 בפברואר החבילה של yes תהיה זולה יותר, בעוד שהמחיר בהוט יעודכן ל-400 שקל בחודש.
yes, נזכיר, מנועה מלהציע חבילות טריפל, וכאן למעשה החוזקה האמיתית של הוט. בתוספת של 100 שקל לחודש ניתן לקבל גם שירותי טלפון ואינטרנט.
כמה יעלה לכם לראות את כל הערוצים
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.