מסעדת אדום הירושלמית עוברת למתחם התחנה

המסעדה תעזוב את חצר פיינגולד בחודש אפריל למתחם התחנה המוקם בימים אלה בעיר, שם שכרה חנות ב-250 שקל למ"ר

מסעדת אדום הירושלמית מעתיקה את מיקומה המיתולוגי ועוברת למתחם התחנה המוקם בימים אלה בעיר. המסעדה חתמה על הסכם שכירות בסך 250 שקל למ"ר.

המסעדה שכרה 200 מ"ר שטחי עיקרי מקורה ועוד 140 מ"ר שטחי הצמדה ועוד 105 מ"ר שטחי הצמדה לא מקורה. הסכן השכירות משלב דמי שכירות ותשלום אחוזים ממחזור המכירות למשך חמש שנים עם אופציה לחמש שנים נוספות.

קבוצת אדום הירושלמית היא מבין הקבוצות הגדולות והוותיקות בעיר בענף המסעדנות. אדום, המסעדה הראשונה של הקבוצה, נפתחה לפני כ-12 שנה בשנת 2001 בחצר פיינגולד. בתחילת אפריל הקרוב עתידה המסעדה לעבור למעונה החדש בו תפעל 7 ימים בשבוע.

לפני כשנה זכו חברת פלורנטין בבעלות היזם אבי מורדוך וחברת פ. חמו בבעלות היזם אסף חמו במכרז שפרסמה הרשות לפיתוח ירושלים לתכנון, הקמה, שימור והפעלה של מתחם התרבות הבילוי והפנאי בתחנת הרכבת הישנה בעיר.

מתחם התחנה ההיסטורי בירושלים, בן 130 שנה, פותח את שעריו באביב הקרוב ומציע מתחם בילוי קולינרי, היסטורי ותרבותי אשר יהיה פתוח גם בשבת - תחנת הרכבת העות'מאנית הממוקמת סמוך לחאן הירושלמי, והיא מהראשונות שהוקמו בארץ.

התחנה פעלה ברציפות עד 1998, אז נסגר הקו המתל-אביב לירושלים. בנוסף לשלוש מסעדות ושוק אוכל שיקומו במקום, יכיל המבנה העות'מני מרכז לסדנאות קולינריה, פאב ומרכז מידע שממנו ייצאו סיורים לכל האתרים הסמוכים , כמו כן במקום תפעל גלריה לאמנות בשטח 160 מ"ר.