זה נשמע הזוי מכדי להיות נכון, אבל זה קרה בקולנוע רב-חן בקניון איילון. הזוג, שביקש לצפות בסרט פעולה, נדרש לרכוש כרטיס קולנוע עבור בתם בת ה-4 חודשים.
"השעה הייתה מאוחרת, והתינוקת ישנה על הידיים. להפתעתי מנהל הקולנוע עצר אותנו וביקש כי נרכוש עבורה כרטיס נוסף בעלות של 38 שקל. מיותר לציין כי התינוקת לא תופסת מקום ולא נהנית מהשירות", מספר אחד מבני הזוג ל"גלובס".
ניסיונות הזוג להסביר את הדברים לצוות הקולנוע עלו בתוהו, והזוג נאלץ לעזוב את המקום.
לדבריו, "עזבנו בזעם רב. מיד אחר-כך ביצענו בירור בסינמה סיטי, והבנו כי הם הגונים ולא מבקשים תשלום עד גיל שנתיים. וכך, באמצע הלילה, נאלצנו לעבור קולנוע לסינמה סיטי, רק בשל הרצון של רשת רב-חן ליצור הכנסה בדרך נלוזה".
הוא טוען כי בית הקולנוע יכול היה לציין כי אין כניסה עם תינוקות, אך דרישת תשלום עבורם היא דרך מבישה להגדיל את ההכנסה.
לדבריו, בבירור ברשת גלובוס, ברשת בתי הקולנוע לב ובסינמה סיטי, הובהר לו כי אין גביית יתר עבור תינוקות ישנים.
"אין סוף הפרעות"
מחברת תיאטראות ישראל, המחזיקה ברשת בתי הקולנוע רב-חן, נמסר בתגובה: "אנו מחויבים להעניק לקהל לקוחותינו את השירות הטוב ביותרף ובין השאר לחייב כל ילד בכל גיל לרכוש כרטיס כניסה לכל סוגי הסרטים.
"לאור ניסיון העבר, בו נגרמו אין סוף הפרעות על-ידי תינוקות והוריהם שלא בחרו לצאת עם התינוק מהאולם ואפילו בחרו להחליף חיתול על מושבי הקולנוע בזמן הסרט, דבר שבאופן טבעי מפריע ומעורר כעס בקרב שאר הצופים, הוחלט על יישום מדיניות זו.
"אנו, כרשת המשקיעה משאבים ותקציבי-עתק בתשתיות, טכנולוגיה וניהול, מחויבים לקבוע כללים ברורים למען רוב לקוחותינו וצופינו הנאמנים בכל הארץ".
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.