האביב כבר כאן, הקיץ בפתח, לא תמיד מתחשק לאכול אוכל כבד, ובמקרים רבים סלט טוב הוא התשובה. עם כל הכבוד לירקות, מה שמבדיל בין סלט טוב לסלט משובח הוא הרוטב, ומה שמבחין בין רוטב טוב לרוטב משובח הוא המרקם. ברוטב משובח על המרכיבים לעשות אהבה זה עם זה. אהבה עזה. לאבד את עצמם זה בזה, להתמזג לאחד. כמו זוגות שמשלימים האחד את משפטי האחר. בדיוק בשביל זה המציאו את השייקר.
לעשרות סוגי השייקרים הקיימים בשוק מצטרפים עכשיו שניים מסדרת Easy Make של חברת CMP הצרפתית. בדקנו את שניהם. הראשון, בנפח 500 מיליליטרים, עשוי פלסטיק ומגיע עם מכסה אטום ובו פתח מזיגה עם פקק. במכל עצמו משתקשק לו סליל שעשוי מפלדת אל-חלד, ומאפשר להכין באופן ידני לא רק רטבים, אלא גם משקאות סמיכים, אייס קפה ובלילות לאומלטים. הוא עושה את העבודה, אך מתאים במיוחד לבעלי יד גדולה ורחבה. בעלי יד קטנה וענוגה יתקשו לשקשק אותו בנוחות. שנתות המדידה שהודפסו עליו התפוגגו ונעלמו לאחר כחודש של שימוש, בדומה לכיתובים נוספים שהופיעו על הדפנות. מאכזב.
השייקר השני מאכזב אף יותר: הוא קטן (25 מיליליטרים) ומגיע עם מערבל המופעל באמצעות שתי סוללות אצבע. הבעיה היא שהמערבל לא מגיע עד תחתית המכל, כך שאם אתם מוסיפים לרוטב, למשל, דבש מוצק יחסית, יחלוף זמן רב עד שהוא ישתלב באמולסיה של הרוטב. משייקר המופעל בסוללות אנחנו מצפים ליותר. בקיצור, יש שייקרים טובים מאלה בשוק, למשל של Easy Touch, של זיליס ושל מותגים אחרים. 59 שקלים או 115 שקלים בניופאן גורמה, מלון מנדרין, יוניצמן 21 תל אביב
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.