התקדמות בשיווק מתחם שוק שרונה שמקימה גינדי החזקות בתל אביב: רשת סופר-פארם שכרה חנות בשטח 612 מ"ר במתחם, תמורת 325 שקל למ"ר בחודש - כלומר 198 אלף שקל בחודש ו-2.3 מיליון שקל בשנה. מדובר בחנות הממוקמת מחוץ למתחם השוק המקורה, בצדו הצפון-מזרחי. בימים הקרובים תצא גינדי החזקות במסע פרסום למתחם, שעלותו 6.5 מיליון שקל.
נכון לעכשיו שיווקה גינדי החזקות כבר 80% מהעסקים הצפויים לאכלס את מתחם שוק שרונה, המשקפים לחברה הכנסות של 2.45 מיליון שקל בחודש. בחברה צופים כי בחודשים הקרובים יושכרו שאר שטחי המסחר במתחם, כך שסך ההכנסות מהשכרת 100% השטחים במתחם יניבו לחברה הכנסה של 3.2 מיליון שקל בחודש וכ-40 מיליון שקל בשנה.
פרויקט שרונה צפוי להיפתח בקיץ 2014. מתחם השוק הוא החלק המסחרי של המיזם. הבנייה של 3 מגדלי המגורים במיזם, שבהם 234 דירות, אמורה להסתיים בקרוב. המיזם כולל גם 8,700 מ"ר שטחי מסחר בקומת הקרקע, שאותם החליטה גינדי להקצות לטובת מתחם שוק מקורה, בדומה לשווקים במרכזי ערים מודרניות באירופה, דוגמת שוק לה בוקריה בברצלונה.
שווי פרויקט שרונה מרקט מוערך ב-436 מיליון שקל, והחניון שיוקם תחתיו - ב-94 מיליון שקל. בסך-הכול מוערך שווי הפרויקט כשיושלם ויאוכלס ב-530 מיליון שקל. החניון עצמו צפוי להניב לחברת גינדי 656 אלף שקל בחודש. את מתחם שרונה צפויים לפקוד בכל יום 25 אלף מבקרים, רבים מהם עובדים במגדלי המשרדים הסמוכים כמו מגדל קריית הממשלה, מגדלי הארבעה, מגדל הפלטינום ומגדל המילניום.
מתחם שרונה מרקט יכלול 85 עסקים, שיוקמו לאורך שדרה מרכזית מקורה באורך 200 מטר, עם תקרת זכוכית שקופה. במתחם יוקמו 3 מסעדות גדולות בשטח 180-360 מ"ר הפונות לפארק, שמחירן נע סביב 400 שקל למ"ר. כמו כן יוקמו דוכני מזון, מעדניות, עמדות שף, מאפיות ומכולות בשטח של 9-25 מ"ר.
שכר הדירה בגין השטחים ייגזר לא לפי מ"ר, אלא לפי נקודת מכירה שמחירה ייגזר מתמהיל העסק. כך למשל, דוכן פירות יעלה 9-12 אלף שקל, מעדניית גבינות תשלם 15-16 אלף שקל, בר פסטה ישלם 18 אלף שקל, ושף-בר ישלם 16 אלף שקל.
עד כה שכרו במתחם עסקים כפיצה רוסטיקו, ארקפה בייקרי, מקס ברנר, לה-פרינה מאפים ולחמים, תבליני שוק מחנה יהודה וקליית יוסי. מדובר במרכז קולינרי אשר ישמש הן לקניית מצרכים הן לבילוי. למתחם יהיו 7 כניסות - מהרחובות קפלן, מנחם בגין, החשמונאים והארבעה.
החניון התת-קרקעי יהיה בן 3 קומות, ובו 419 מקומות חניה למבקרים, מתוך 1,200 מקומות. את הפרויקט המסחרי ינהל מנכ"ל חברת הניהול עו"ד שרון מומן, ששימש עד כה סמנכ"ל הפיתוח העסקי של גינדי החזקות.
"מדובר במרכז קולינרי מקורה הגדול בישראל ובין הגדולים בעולם, שירכז תחת קורת-גג אחת, 7 ימים בשבוע, את כל פתרונות המזון - מעלי חסה ועד פטריות כמהין", מסר מומן ל"גלובס".
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.