מה יותר טעים - קוקה קולה או סודה סטרים קולה? על השאלה הזו ניסו באתר "ביזנס אינסיידר" לענות באמצעות בדיקה עצמאית שערכו בקרב עובדי החברה, שגויסו על מנת לטעום את 2 המשקאות ולהכריע מה יותר טעים.
נתחיל מהסוף: רוב העובדים אהבו יותר את הקולה של קוקה-קולה. חלק מהעובדים אמרו כי סודה סטרים קולה מתוקה יותר והרגישו טעם של "סירופ", כדברי אחת העובדות.
צפו בסרטון המצורף עם מבחן הטעימה של "ביזנס אינסיידר".
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.