יקב רימון, המהווה מרכז עולמי לייצור יינות על טהרת הרימון, מרחיב את פעילותו העסקית ונכנס לתחום השוקולד.
היקב החל לייצר פרלינים שיימכרו במרכז חדש שהוקם בפארק התעשייה דלתון ובנקודות מכירה נוספות בארץ.
לדברי אבי נחמיאס, מנכ"ל היקב, הכניסה לתחום החדש צפויה להוות מנוע צמיחה, והמוצרים החדשים יהוו מוצר משלים לפעילות היין.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.