עשור למסעדת Seatara: מיטב השפים מתארחים במשך 10 ימים

שפים מובילים יציעו תפריט מיוחד שכל הכנסותיו קודש לאגודה למלחמה בסרטן

מסעדת סיטארה חוגגת עשור של מצויינות - של קולינריה עילית, של קוקטייל-בר חלוצי, של נוף מהפנט וחוויית אירוח מושלמת. לכבוד חגיגות העשור, בין התאריכים ה-29/6 וה-8/7, יתארחו עשרת השפים המובילים בישראל, כשכל אחד מהם ייתן מנה אחת, שתהיה חלק מתפריט העשור של סיטארה. כל ההכנסות ממכירת מנות השפים ייתרמו לילדים חולי סרטן.

בין המנות שיוגשו בארוחה ויככבו בתפריט בעשרת הימים שלאחריה יהיו: טרטר עגל, במיות מוחמצות, פופקורן קינואה, חומץ שרי ואיולי חזרת של השף דייויד פרנקל (פרונטו) 58 שקל; קרם ברולה פורצ'יני, ערמונים קלויים, פטריות ירדן ושמן כמהין לבנות של השף יוסי שטרית (קיטשן מרקט, אונזה) 59 שקל; דודו אלמקייס ויוסי שיטרית מדויד ויוסף יגישו נתח כבד אווז צרוב עם אבקת אניס וקציפת סלק ודובדבנים טריים בחמאה - 80 שקל; סיגר לוקוס, פיסטוק מקורמל, קרם פרש ועלים ארומטיים של השף עומר מילר (שולחן, חדר האוכל) 88 שקל; סשימי דג ים, קרם פרש, איולי יוזו, תפו"א קונפי ואבקת זיתי טאסוס של השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה 62 שקל.

סביצ'ה אינטיאס בויניגרט גזר, כמון ולימון עם עגבניות קונקסה, קוביות סלק,בצל סגול, נקטרינות, בזיליקום וכוסברה של השף איל לביא (רוקח 73, רוקח שוק, רוקח ים) 68 שקל; שיפוד שקדי עגל ולבבות עוף על טחינה ירוקה, נענע ואגוזים של השף שאול בן אדרת 62 שקל; (קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול, mr&mrs Le), וקינוח של השף קונדיטור ערן שוורצברד (קייטרינג בוטיק ויועץ מוביל בתחום) - ים וחול- חצץ של וופל נוגט עם קציפת שוקולד טונקה, מקלות של גלידת קסיס וג'ילי אמרונה. 48 שקל.