השפית ועיתונאית המזון רותי רוסו תפרסם מדור שבועי במהדורה המקוונת של העיתון האיטלקי "קוריירה דלה סרה", אחד מהעיתונים היומיים החשובים באיטליה.
המדור, שיפורסם באנגלית ובאיטלקית, יעסוק באוכל מזרח תיכוני, ישראלי ופלסטיני.
רוסו כתבה במשך שנים את מדור האוכל במגזין "סופשבוע" של עיתון "מעריב". עם התפרקות העיתון החלה לכתוב את מדור האוכל של ירחון "את".
בשנים האחרונות הפכה רוסו ל"שגרירה" של המטבח הישראלי, והיא מסתובבת בכל העולם ומציגה אותו. בבחירות המוניציפליות האחרונות היא אף התמודדה על מקום במועצת עיריית תל-אביב.
רוסו מסרה בתגובה כי "המדור הראשון שלי עסק בעוגות דבש לראש השנה היהודי וזכה למספר שערורייתי בגובהו של כניסות. אני גאה מאוד במטבח שנוצר פה ושמחה על ההזדמנות להציג לעולם זווית יותר שפויה של החיים במזרח התיכון".
לינק למדור:
http://cucina.corriere.it/piaceri/14_settembre_22/capodanno-ebraico-13-torte-1-solo-impasto_f4609d38-4284-11e4-8cfb-eb1ef2f383c6.shtml
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.