הסנדביץ' היקר ביותר בעולם לא מכיל כבד אווז, קוויאר בלוגה או פטריות כמהין. כל מה שתמצאו בו זה חזה עוף, גבינה, חסה, עגבנייה ולחם.
אז מה מצדיק מחיר של 6,000 שקל עבור כריך פשוט כל-כך, אתם שואלים? ובכן, כל מרכיב בכריך הוכן מתחילתו ועד סופו על-ידי אנדי ג'ורג', שמתחזק אתר בשם "How to make everything".
ג'ורג' גידל תרנגולת עבור חזה עוף, גיבן גבינה, קצר חיטה עבור הלחם וגידל עגבניות וחסה - והכול בשביל סנדביץ' אחד. התהליך כולו לקח כ-6 חודשים, כשבסופם יצא לו סנדביץ' סביר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.