לאחר 8 שנים, השף הוותיק איל לביא נפרד השבוע ממסעדת "רוקח 73" בתל-אביב. את המסעדה יפעיל שותפו חיים חזיזה במתכונת חדשה. את ההחלטה על הפרידה לקחו השף לביא ושותפו חזיזה ביחד.
השף לביא ימשיך לעסוק בבישול פרטי לאירועים, ייעוץ מקצועי קולינרי וכן מיזמים חדשים בתחום הקולינרי המתגבשים כעת.
"ברצוני להודות לשותפי חיים חזיזה על תקופה נפלאה זו ב'רוקח 73' ולאחל לו הצלחה בהמשך. בתקופה הקרובה אמשיך לעסוק במה שאני הכי אוהב - לבשל, לארח ולטפל במיזמי קולינריה ובפעילויות חדשות", אמר השף לביא.
מסעדת "רוקח 73" נפתחה בשנת 2008. מסעדת "רוקח ים" בנמל יפו, אחותה הקטנה של מסעדת "רוקח 73", הציעה טאפס בר בסגנון ספרדי, עם תוספת מנות ים-תיכוניות וערביו, ונסגרה לפני שנתיים עם סגירת מתחם המזון הגדול בנמל יפו.
המסעדה הנוספת בבעלותם של לביא וחזיזה, "רוקח שוק" בנמל תל-אביב, מחליפה קונספט ותנוהל על-ידי יהלומה לוי.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.