כמו בכל השנים האחרונות, גם בשנת 2015 הסתפק גיל שויד, מנכ"ל צ'ק פוינט, בשכר מינימום שמגיע לו על-פי חוק. עם זאת, גם בשנה זו הוא נהנה מהקצאה נדיבה במיוחד של תגמול הוני.
הדוח המורחב שפרסמה צ'ק פוינט בסוף השבוע מגלה שב-2015, החברה רשמה עלות של 35.7 מיליון דולר בגין התגמול ההוני שהוענק לשויד באותה שנה, עלייה מ-31.3 מיליון דולר בשנת 2014. במקביל, עלות שכר הבסיס שלו הסתכמה ב-14 אלף דולר, ועוד כ-13 אלף דולר נרשמו בגין הטבות נלוות. שויד ויתר גם ב-2015 על בונוס. עם זאת, בדומה לשנים קודמות, הוא יקבל בחודש יוני הקרוב הקצאה של 1.6 מיליון אופציות, במחיר מימוש שזהה למחיר הנעילה של מניית צ'ק פוינט ביום ההקצאה. האופציות הללו יבשילו במשך 4 שנים.
בכירים אחרים בצ'ק פוינט שעלות השכר שלהם מתפרסמת כוללים שלוש בכירות ובכיר נוסף. הרשימה כוללת את נשיא החברה, אמנון בר-לב, עם עלות שכר של כ-470 אלף דולר ותגמול הוני בעלות של 4 מיליון דולר; סגנית הנשיא למוצרים, ד"ר דורית דור, עם עלות שכר של 375 אלף דולר ותגמול הוני בסך 2.9 מיליון דולר; סמנכ"לית הכספים טל פיין עם עלות שכר של כ-453 אלף דולר ותגמול הוני בסך 2.5 מיליון דולר; וכן מנהלת כוח האדם מרים שטייניץ, עם עלות שכר של כ-227 אלף דולר ותגמולי הוני בעלות של 576 אלף דולר.
בעלי המניות העיקריים בצ'ק פוינט הם שויד עם 17.5% מהון המניות והיו"ר ושותפו להקמת החברה, מריוס נכט, עם 12.3%. צ'ק פוינט, שמספקת פתרונות אבטחת אינטרנט ומידע, נסחרת בנאסד"ק בשווי 15 מיליארד דולר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.