מלון דיוויד טאואר אמ גלרי ביי סופיטל נפתח לפני כחודשיים בנתניה. המלון אמנם עדיין לא דורג רשמית במספר כוכבים, אבל קברניטיו משוכנעים שהוא יקבל בקלות 5 כוכבים ואם אפשר גם יותר.
מדובר במלון מפואר ויוקרתי הכולל גם מרכז ספא, וייה מאריס שמו, המשתרע על שטח של 1,000 מ"ר, ובו גם חמאם טורקי ובריכת שחייה מקורה.
הבשורה העיקרית שעומדת מאחורי פתיחת המלון היא חזרתה ארצה של הרשת הבינלאומית אקור, שבסוף שנת 2004 יצאה מישראל בין היתר בגלל האינתיפאדה, וכעת היא שבה לארץ במטרה לפתוח כאן עוד 10 בתי מלון בשנים הקרובות.
מלון דיוויד טאוור, שמציע 75 חדרים, אינו מותאם למשפחות עם ילדים. הוא פונה לתיירות עסקית ולמי שמבקש לקחת אתנחתא מהחיים ולהתפנק אל מול חוף הים המרהיב הסמוך למלון. החדרים מרווחים, ועיצובם הקלאסי שומר על הקו שנמצא בכל מקום במלון, כזה שנותן הרגשה של אורחים של סולטן טורקי - מרגע הכניסה למעלית המעוטרת ובכל פינה בחללים הציבוריים. מאחורי הפאר הזה מסתתר סיפור, כמו בכל אחד מ-77 בתי המלון של אמ גלרי.
את חדר האוכל במלון מחליפה מסעדת שף כשרה, שבה גם מוגשת ארוחת הבוקר. למרות ואולי בגלל ההגדרה "מסעדת שף", שיש בה רף ציפייה מסוים - אנחנו מצאנו שהיא מאכזבת, בכל הנוגע לארוחת הערב שטעמנו בה. ארוחת הבוקר הייתה מוצלחת יותר.
במלון מדברים הרבה על רמת שירות גבוהה ומחייבת על-פי קריטריונים של הרשת הבינלאומית. באתרים כמו בוקינג וטריפ אדוויזר קיבל המלון ציונים גבוהים בהחלט, ולרמה הגבוהה יש מחיר: זוג ישלם שם מ-1,200 שקל ללילה, וזה עוד צפוי לעלות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.