בעלי רשת קפה גרג, יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פותחים בימים אלה רשת חדשה תחת השם "קיטשן ביי גרג" - מסעדת ביסטרו בשרית כשרה, בהשקעה של כ-9.5 מיליון שקל, לאחר פיילוט עם הסניף הראשון שנפתח בחיפה לפני כ-10 חודשים.
שני הסניפים שנפתחו היום (ג'), במתחם שרונה בתל-אביב ובמתחם G, הוקמו בעלות של כ-2 מיליון שקל לסניף; ובעוד שבועיים צפוי להיפתח סניף במתחם ביג בפורייה. עד סוף 2017 צפויים להיפתח 4 סניפים נוספים.
קפה גרג נמצאת כאמור בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי. הרשת הוקמה בשנת 1994 כאספרסו בר מקומי במרכז הכרמל שבחיפה. בשנת 2000 עברה הבעלות על הסניף לידי יאיר מלכה וגלעד אלמוג, ובשנת 2008 הצטרף לשותפות ניר אדרי. בעשור האחרון התפתח הסניף היחיד לרשת המונה כ-105 סניפים בפריסה ארצית.
לפי הערכות בשוק, מחזור המכירות השנתי של קבוצת גרג עומד על 500-600 מיליון שקל בשנה, כאשר רשת קפה גרג שבבעלותה מגלגלת מחזור של כ-100 מיליון שקל בשנה.
לפני כשנתיים השיקו השותפים יאיר מלכה, גלעד אלמוג, ניר אדרי ורן בן דוד את רשת קפה ביגה, המתמחה במנות בריאות. כיום מונה הרשת כ-18 סניפים ברחבי הארץ.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.