במדינת ישראל, המאופיינת במשאבים מוגבלים, אספקת מים מצומצמת ואדמה מועטה, נדרשו החקלאים להיות חדשניים ויצירתיים, מאז ומתמיד. כך למעשה נוצר תחום האגטק. תעשיית המזון היא דינמית, מגוונת ויצירתית, מה שמביא את החברה הישראלית להיות יותר ויותר מודעת למזון מעובד, בריאות ואיכות חיים. השילוב בין תחומי המזון והטכנולוגיה נותן מענה חדשני לדרישות המשתנות של הצרכנים.
אתגרי תעשיית המזון הופכים מורכבים ומאתגרים טכנולוגית. תעשיית ה-אגטק, הכוללת גם את תחום ה-פודטק, מונעת מהצורך הבסיסי להאכיל אוכלוסייה אשר הולכת וגדלה מיום ליום. ממכונות אוטונומיות לחרישת שדות ועד לשיטות פורצות דרך לייצור מזון במעבדות, תחום ה-אגטק משנה את חיינו מבלי שנשים לב.
במסגרת כנס הג'רני הקרוב, יתקיים מושב פודטק שיעסוק בחידושים האחרונים בתחום. המושב יארח קבוצה של מומחים, מנכ"לים ויזמים מתחום טכנולוגיות המזון שיציעו מענה לשאלות כיצד הטכנולוגיה משנה את שוק המזון? וכיצד בינה מלאכותית, ביג דאטה ולמידה חישובית הפכו לחלק מה"תפריט"?
את המושב ינחה יואב היינמן, שותף, פורטיסימו קפיטל; וישתתפו בו, בין היתר, דייויד גייטס , מנהל בכיר, Diageo Futures; כריס ג'ירגנטי , שותף מנהל, Pritzker Group Venture Capital; דניאל קופל , שותף מייסד ומנכ"ל, פרוספרה; אילן סובל , סמנכ"ל תפעול, WeissBeerger וג'וש טטריק , מייסד ומנכ"ל, Hampton Creek.
כנס הג'רני יתקיים ב-25 באוקטובר במלון הילטון, תל-אביב. לפרטים והרשמה: www.journey-israel.com
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.