נמשך סבב המינויים בחברת המזון השנייה בגודלה בישראל שטראוס: יפתח עצמון מונה למנכ"ל חטיבת מזון טרי, האחראית על ממרחי החומוס, הסלטים והירקות הטריים של החברה בישראל.
אייל דרור, מנכ"ל שטראוס ישראל, הודיע היום (ג') על מינויו של יפתח עצמון למנכ"ל חטיבת מזון טרי. הוא יחליף בתפקיד את איתי אנגלנדר, שמונה למנכ"ל חטיבת הממתקים, לאחר שדרור עצמו עבר לתפקיד מנכ"ל שטראוס ישראל. יפתח החל את דרכו בשטראוס בשנת 2006.
שינויים אלה מתבצעים כחלק מסבב מינויים שהחברה מגדירה כחלק מההיערכות לאתגרי העתיד בתחום המזון. בשנים שעברו בוצעו מינויים למגוון תפקידים, וביניהם ניהול שני מפעלי הממתקים של החברה בנצרת עלית ובבית שמש.
כאמור, חטיבת המזון הטרי בשטראוס אמונה על ייצור מוצרי הסלטים, החומוס והירקות. קטגוריית הסלטים של שטראוס חתמה את שנת 2017 עם נתח שוק של 37.7%, בעוד סלטי צבר מחזיקים ב־34.4%. כמו כן, מכירות שטראוס עלו ב-7% כספי ו-7.5% כמותי. המותג "אחלה" של שטראוס הוא המותג היחיד שמציג צמיחה בקטגוריה זו בשנים האחרונות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.