מה הטעם לבשל אם אי אפשר לצלם את המנה ולגרוף תשואות מהעוקבים?
5 טיפים שישפרו את תמונות האוכל שאתם מעלים לאינסטגרם
1. הזווית: בגובה העיניים
הטעות מספר אחת: אל תצלמו מלמעלה. הצילום יוצא שטוח ולא מרשים. עדיף להטות את הטלפון בזווית קטנה שתיתן נפח ועומק למנה.
2. העיצוב: מינימליסטי
פחות זה טוב: קישוטים מסביב גונבים פוקוס. תנו למנה לככב במרכז התצלום. בחרו רקע בהיר ואחיד. אפשר להוסיף אלמנט או שניים ברקע. אבל בקטנה.
3. התאורה: טבעית
אור טבעי הוא הכי מחמיא ובעיקר בשעות הבוקר או לפנות ערב - בשעות הצהריים האור חזק מדי ועלול לשרוף את התמונה. בכל מקרה תמיד העדיפו תאורה בהירה ורכה ומה שבטוח: אל תשתמשו בפלאש!
4. האוכל: החתיכה החסרה
לכו על צילום שמדגיש את מרקם המזון: למשל, עוגה לאחר שנפרסה, או לזניה שחתיכה ממנה חסרה. עלים טריים תמיד מוסיפים לתצלום, גם אם לא התכוונתם לאכול אותם
5. הפילטר: בלי
לצלם אוכל עם פילטר, זה קצת כמו לבשל עם אבקת מרק עוף. יש לזה טעם מלאכותי. לכו על טבעי.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.