יום שישי, שש בערב. במשך שנים זו היתה הנישה שיועדה לתוכניות הבישול בטלוויזיה. אבל בישראל של 2010 אין כמעט אחד שלא יודע מה זה חציל בלאדי, איך מצמצמים רוטב ומה זה קרוקומבוש.
תוכניות האוכל השונות, ובעיקר "מאסטר שף" ששברה שיאי רייטינג, הפכו את ערוצי הברודקאסט לגרסה מרוככת של ערוץ האוכל: אהרוני קיבל תוכנית יומית, חיים כהן כבר מוכר בכל בית בישראל, שגב משה בא לבשל, קרין גורן הפכה שם נרדף למתוקים, ואת פניני הלשון של אייל שני כבר מדקלמים בשיחות ברזייה.
האם הפכנו לאומה שאוהבת קולינריה, או שמנסים להפוך אותנו לכזאת? קשה לדעת. אולי הרייטינג של תוכניות האוכל שיעלו בשנה הקרובה יכריע את הכף.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.