קציצת תחליף הבשר הפופולרית, "ביונד מיט", הפכה זה מכבר לתקווה הטבעונית להצלת העולם ממשבר האקלים וגמילת האנושות מצריכת בשר. עם ההייפ הזה, החברה האמריקאית הגיעה לפני חצי שנה לבורסה והונפקה. זה התחיל נהדר עם זינוק משוגע בשווי של החברה ל-12 מיליארד דולר, אבל בשבוע האחרון המניה צללה, למרות שהדוחות שלה מגלים שהיא כבר עברה לרווחיות.
גלי וינרב ושני אשכנזי התארחו באולפן "גלובסטוק" בהנחיית ליאת רון בכדי להבין האם הקציצה הזאת היא באמת הגאולה שהעולם חיכה לה, ואם כן - למה המניה של החברה צוללת למטה?
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.