"עבדתי 24/7 בתפקיד מאוד תובעני, שואב ומכבה את הנפש. הייתי מגיעה הביתה ב-2 בלילה, זורקת את הביפר ומתחילה לאפות", מספרת שרון היינריך, שנטשה קריירה מבטיחה בשב"כ, שכללה פנסיה תקציבית ורשת ביטחון כלכלית משמעותית, כדי לעבור לפריז ולחקור את עולם הקינוחים והמתוקים של צרפת.
טעימה קטנה ממה שקורה במטבח של שרון / צילום: שרון היינריך הדרי
בימים אלה היא חוגגת עשור בעיר, ועדיין גרה באותה דירת חדר קטנטנה ליד האייפל, ששכרה כשרק הגיעה לשם לראשונה. בשנים האחרונות הצטרפה אליה גם בת הזוג גלי הדרי, ויחד הן מנהלות אימפריה קטנה של קינוחים צרפתיים - יש סיורים, בלוג, ספר, עמוד אינסטגרם שמתקרב לחצי מיליון עוקבים ועוד אינסוף תוכן שעוסק כולו באהבה לפריז ולעולם האוכל והמתוקים שלה.
שרון (מימין) ובת הזוג גלי בסיור בשוק אוכל בפריז / צילום: שרון היינריך הדרי
האזינו לסיפור המלא על החיים של שרון בפריז בפודקאסט "דברים שרואים משם" כאן באתר גלובס או בכל אפליקציה אחרת שאתם אוהבים.
■ להאזנה בספוטיפיי
■ להאזנה באפל פודקאסטס
■ להאזנה בגוגל פודקאסטס
■ כתובת RSS
עוגה שנאפתה במטבחון הזעיר של שרון וגלי / צילום: שרון היינריך הדרי
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.