ההוצאות באשראי על מסעדות בישראל צנחו דרמטית בשנת 2020 נוכח ההגבלות והסגרים. בסגר הראשון, מעל 75% מההוצאות על מסעדות "נעלמו" - אך חזרו לעצמן באוגוסט 2020. גם בהמשך, הגבלות הקורונה צמצמו את הוצאות האשראי על מסעדות, אך ההתאמה של מסעדות לתרבות המשלוחים מיתנו את המגמה. נכון לינואר 2022, ההוצאות באשראי על מסעדות חזרו לרמתן טרום הקורונה ואף עלו עליהן, ונראה שכיום הפגיעה בענף המסעדנות נעלמה.
מה זה נתון אחד ביום?
במדור "נתון אחד ביום" אנחנו מבקשים להנגיש באמצעות מספרים ונתונים סוגיות אקטואליות, להעלות לסדר היום נושאים בעלי חשיבות ולפשט אירועים מורכבים. מוזמנים להציע לנו נושאים לבדיקה
idan-e@globes.co.il
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.