דיגיטל, הסעדה, קורונה ומה שביניהם
קורס יעודי הכולל מידע, כלים דגיטלים והכוונה עסקית ליציאה מהמשבר לבעלי העסקים בתחום המזון. הקורס ניתן ללא עלות ללקוחות אסם נסטלה פרופשיונל
משבר הקורונה העולמי הנחית מכה קשה על עסקי המזון מחוץ לבית. הפעילות בשוק המוסדי נעצרה באופן כמעט מוחלט. מלונות, מסעדות ובתי הקפה, עומדים בפני בעיה, שאינה זמנית וקצרת טווח.
עסקים יאלצו לבצע התאמות עסקיות על מנת לשרוד במציאות העסקית החדשה. פלטפורמה דיגיטלית עבור מסעדות ובתי קפה תהפוך להכרחית כמו גם תפעול מערך שליחויות. המציאות החדשה תחייב גם שמירה על איכות והיגיינה ומעטפת ניהול העסק תידרש להתאמות.
אסם נסטלה פרופשיונל בשיתוף גלובסקול מציעים סדרת מפגשי אונליין לבעלי עסקים מתחום המזון והמסעדנות, שתסייע להתמודד עם תנאי השוק המשתנים, תספק ארגז כלים מקצועי ותסייע בהכוונה עסקית ליציאה מהמשבר.
לצפייה במפגשים קודמים
הקורס יחל ב 10 במאי ויכלול 8 מפגשים.
המפגשים יתקיימו בימים ראשון ורביעי, בין השעות 14:00 – 15:30.
המרצים הינם מומחים בתחומם ואנשי מקצוע מהשורה הראשונה.
המפגשים יתקיימו אונליין באמצעות אפליקציית זום. בכל מפגש יתאפשרו שאלות ותשובות מהמשתתפים.
עלות שמונת המפגשים 1,600 ₪ + מע"מ למשתתף, ניתן להירשם גם למפגשים בודדים.
לקוחות אסם נסטלה פרופשיונל יהיו זכאים להטבה ללא עלות.