קבוצת תנובה, יצרנית המזון הגדולה והמובילה בישראל, פועלת באמצעות חטיבת החלב, המייצרת מגוון קטגוריות מוצרי חלב ותחליפי חלב, וחטיבת המזון הכוללת מותגים כגון מאמאעוף, סנפרוסט, מעדנות, אוליביה, דגי תנובה ואדום אדום. בבעלותה גם מותג טירת צבי.
בקבוצה פועלות גם חטיבת "תנובה שף", המתמחה בפתרונות לשוק המוסדי וכן חטיבה בינלאומית.
תנובה מעסיקה 6,600 עובדים, כ-65% מהם גרים בפריפריה. הקבוצה עובדת עם כ-1700 חקלאים ולמעלה מ-80% מחומרי הגלם שלה מתוצרת חקלאית ישראלית.
כחלק מהשקעתה בחדשנות מוצרית ותפעולית היא הקימה את חממת הפודטק Fresh Start בקרית שמונה בשותפות עם קרן הפודטק Finistere , קרן OurCrowd וטמפו וכן את תוכנית החדשנות לסטארט אפים Capsule בשיתוף עם אמזון AWS . לתנובה גם מעבדת חדשנות טכנולוגית בשיתוף עם מוסדות אקדמאים.
כחלק מתרומתה לקהילה, תנובה מובילה את מיזם
"בתי לגדול טוב" ב-9 ערים ברחבי הארץ בשיתוף החברה למתנ"סים והרשויות המקומיות. ה"בתים" פועלים בשכונות פריפריאליות במטרה לקדם ולהעצים ילדים מהגיל הרך, באמצעות חוגים ופעילויות חברתיות, ללא עלות.