אמאי

סטארט-אפ לייצור חלבון טבעי שישמש תחליף בריא וזול יותר לסוכר

כתבות אחרונות

 
ד"ר סמיש. "מאז שאני זוכר את עצמי אחותי התאומה בדיאטה, ולכן גם לי אסור היה בילדותי מתוק" / צילום: איל יצהר

החברה שיצרה חלבון מתוק פי 10,000 מסוכר

באמצעות חיקוי חיי החלבונים במעיינות מבעבעים ובאנטרקטיקה ושיטת ייצור דומה לזו של בירה, הצליחו באמאי ליצור את החלבון הטבעי שעתיד להחליף סוכר: "זו הפעם הראשונה שאפשר לחבר את המילה מתוק למילה בריא" • תוצרת-הארצניישן, פרויקט מיוחד  

שלומית לן 04.10.2020