תחום: אפליקציות ניהול זמן
סכום גיוס: לא נחשף
עוזר אישי דיגיטלי שמארגן את הלו"ז, הפגישות, הפתקים והמטלות בצורה אוטומטית במקום אחד. "הייחודיות שלנו היא שההשלמה לפעולות האלה, כמו ניווט לפגישה או שליחת מיילים, נעשית בקליק אחד מתוך המוצר עצמו. בתזכורות של ימי הולדת יש כפתור מתנות שמוביל לחנות וירטואלית לקניית מתנות, ויש גם אפשרות לשלם חשבונות.
"בתחילת 2018 נוסיף אוטומציה של מטלות, כך שאדם יקבל חוויית משתמש של עוזר אישי שלא רק מתזכר, אלא גם עוזר בהשלמת המטלות והמשימות האישיות, יודע מראש מה את צריכה לעשות, ועושה את זה עבורך. היום אנחנו נמצאים במקום הראשון באפ סטור ובגוגל סטור בתחום של עוזרים אישיים, באפליקציה שלנו משתמשים מיליוני אנשים ברחבי העולם".
"כבר בשנה השלישית ללימודיי התחלתי לעבוד בסטארט–אפים, זאת אהבת חיי, זה עונה על כל הצרכים - הריגוש והיכולת להביע את עצמי".
"אני מייצרת תוכנית ‘מאסטר’ יומית שמרכזת את כל הדברים הנוגעים ללו"ז של היום. אני משתדלת שלא להציף אותה במשימות ספאם שלא ניתן יהיה ליישם. צריך תכנון ריאלי, ועדיף שהוא יתחיל בכמה משימות בנות השגה, כך שהשלמתן תייצר אופטימיות ורצון להמשכיות העשייה. פגישות אני עושה בבוקר, לפני תחילת יום העבודה, במשרד או בקרבתו - כמה שפחות לבזבז זמן על נסיעה. אני נמנעת מלקבוע פגישות מחוץ למשרד באמצע היום.
"הפגישות צריכות להיות קצרות וממוקדות, עם אג’נדה מוגדרת הנשלחת מראש לכל המשתתפים. לא חייבים להיצמד לקונספט של פגישות של שעה. יש פגישות שניתן למצות תוך 30–45 דקות.
"שמתי לב שניהול המיילים הפך לתופעה של ממש. האדם הממוצע מבזבז 28% מזמן העבודה שלו ביום על אימיילים, וזה מתורגם ל–13 שעות בשבוע. מה שמעניין הוא שפחות מ–40% מהאימיילים שאנו מקבלים באמת רלוונטיים עבורנו. השיטה שמצאתי: כשאני יכולה לענות על אימייל בפחות משתי דקות - אני עונה מיד. אימיילים שדורשים עבודה והכנה אני מפרקת למשימות, ומכניסה לתוך ‘תוכנית המאסטר’ שלי להיום.
"אנחנו עובדים בחללים משותפים, וסיגלנו לעצמנו תרבות ארגונית שתמקסם את הפרודוקטיביות שלנו. אני משקיטה את ההתראות של רוב האפליקציות כדי להיות יותר ממוקדת, ובודקת הודעות בין השלמת משימה אחת לשנייה.
"להשלים עם העובדה שכאשר אני מעיפה את כל הכדורים באוויר, ייתכן וכדור אחד ייפול. רק להשתדל שזה לא תמיד יהיה אותו כדור".
"כשיש משימה שדורשת ריכוז רב, אני עובדת עם אוזניות ומוזיקה רגועה. זה עוזר לי להיכנס לאיזון, וגם מאותת לסובבים שאני כרגע ממוקדת וצריכה ריכוז".
"תעשי תיאום ציפיות עם האנשים הקרובים לך. את מתחילה מסע לא פשוט, גם כלכלית, כי לרוב כשמקימים סטארט–אפ, לא מרוויחים בתחילת הדרך. לגיטימי לקנות עזרה - לשכור אנשים שיעזרו במטלות הבית, כל דבר שיפנה לך זמן. בהיבט המקצועי - חשוב לדבר על הרעיון, כי בינו לבין הביצוע יש מרחק רב. ככל שתרגישי בנוח עם עצמך, ככה יצאו ממך דברים טובים יותר".
"לא תמיד אתה מצליח לגייס את הסכום או את כוח האדם שאתה רוצה. מכל אלה אתה צריך להתאושש ולנער את עצמך, לשנות ולהמציא את עצמך מחדש, וזה צריך לקרות עכשיו, לא מחר בבוקר. היו לנו השקות שלא הצליחו וגיוסים שלא צלחו, אז שינינו כיוון, הוצאנו מוצר פרימיום, הוא נמכר בצורה טובה והחברה הפכה לחברה רווחית".