קמעונאית המזון קשת טעמים תמזג את פעילות רשת הפטיסרי של דודו אוטמזגין אליה, תוך שמירה על המותג כעצמאי • בשנה הקרובה צפויה הרשת לצאת לראשונה מישראל, עם סניף בניו יורק
אבחון אישי באמצעות בקבוקי צבע, מפעל שעושה מטעמים מייבוש פירות נדירים ומסעדה משפחתית עם תפריט גלילי צרפתי • המקומות שכדאי לבקר בהם בשלומי והסביבה • חגית אברון תופרת יום
למי מותר לאפות לחם? אביר קארה יצא לקרב ולא שם לב שהמלחמה כבר נגמרה • המשרוקית של גלובס
איציק ראובני, בן 32 מתל אביב • שף קונדיטור ובעלי Choose your cookies - עוגיות בעבודת יד • "הגשנו בקשה בקרן הלוואות לעסקים בערבות המדינה - התהליך היה מתיש ונמשך יותר משישה חודשים. בסוף קיבלנו תשובה שלילית, בלי הרבה יחס" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
חלת הקרואסון המקורמלת בפרדס חנה, הפיתות עם האניס בנצרת, הקרואסונים הצבעוניים בגולן, המאפים השוודיים בתל אביב או הפריזאיים באשדוד • אם אתם בסביבה, וגם אם לא
טרייפל הוא קינוח ותיק שעושה קאמבק בחסות האינסטגרם, בעיקר בגלל היופי, אבל גם בזכות הטעם וקלות ההכנה • ולמי שמעדיפים טרייפל שמישהו אחר הכין - המלצות ממיטב הפטיסריות
מהדי ארסלאן, בעל בית קפה-קונדיטוריה "ממתקי אלמהדי" • בן 47, רווק ו"נשוי לעבודה" • "לסגור בגלל הקורונה זאת לא אופציה. כשהיה אפשר לפתוח, הסברנו פנים ושירתנו עם חיוך. לא משנה מה ממתקי אלמהדי נשארים פתוחים" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
מורן גיל, בן 31 • שף קונדיטור • "הבנתי שאי-אפשר להמשיך ככה, ושצריך לבחור. עזבתי בצער ובהתרגשות את מקום העבודה שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
תמר שילון, מייסדת Shape Patissier • בת 42, בזוגיות + 2 • מתגוררת בתל אביב • "ש משהו במשמעת של הזמנות שעוזר גם להתמיד בתזונה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
אורית אברהם היא קונדיטורית שיצאה לדרך עצמאית לפני ארבע שנים • "הקורונה הייתה מקפצה לעסק שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
אופק אסרף, בת 23, קונדיטורית • "לא קיבלנו מענקים כי זה עסק חדש, אבל קיבלתי סיפוק שהבאנו לארץ משהו שאין פה ושיש לו ביקוש • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
2019 הוכרזה כשנת התרבות ההונגרית ובמסגרתה יתקיים לראשונה שבוע הקולינריה ההונגרית, עם אירועי אוכל ויין ברחבי הארץ • לצד המטבח המסורתי ועוגות הרושם המפוארות, יש גם נציגים למטבח ולקונדיטוריה החדשים
מתברר שישראלים אוהבים לימון באופן יוצא דופן, יותר מעמים אחרים - באוכל, בקינוחים ואפילו בוופלים • אם החיים נותנים לך לימונים, אז תעשה מהם טארט לימון. או לימון כבוש • או לימונצ’לו, או הכול ביחד
"כל החיים אמנות העסיקה אותי. וכשמצאתי את הקונדיטוריה, זה התחבר לי וישב בול" • אור ויצמן פתח את העסק לאפיית עוגות ראווה ועוגות בוטיק לפני שנה, וכיום הוא מקבל כ-3 הזמנות בשבוע
מאפיותמיזוגים ורכישותמסעדותעבודה בימי קורונהעוגיותעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםעצמאיםקמעונאותרשתות שיווק