אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל
שחף שבתאי, השף של מסעדת ניטאן תאי (בבעלות הפרודים הטריים חיים ונעמי הורוביץ), הקים סניף שלה בברלין, וכעת הוא יכול לטוס לשם באל על, שהוא גם השף החדש שלה • ואם זה לא מספיק, בקיץ יפתח את פופ נ' פופ, מתחם קולינריה פן-אסיאתי
כפי שנחשף ב"גלובס" , חברת התעופה מתחדשת בשף חדש, שחף שבתאי, ומציגה תפריטים חדשים במחלקת העסקים; בשלב הבא תשנה אל על גם את התפריט במחלקת התיירים • באל על סירבו לחשוף בפני "גלובס" את התקציב המוקדש למהלך
שבתאי יהיה אמון על התפריטים בכל מחלקות השירות במטוסי החברה • שבתאי מבטיח "להכין המון הפתעות קולינריות וטעימות ללקוחות החברה"
אל עלביקורת מסעדותחברות תעופהטיסותמחלקת עסקיםמתכוניםתירס