"מאז שאני זוכר את עצמי אחותי התאומה בדיאטה, ולכן גם לי אסור היה בילדותי לאכול גלידה", מספר ד"ר אילן סמיש, "ההורים שלי לא רצו שהיא תראה ותבקש גם". ד"ר סמיש (48) הוא מדען חלבונים מוערך. הוא נהנה מקריירה אקדמית מבטיחה כשהרצה במכללת בראודה, במכון ויצמן ובאוניברסיטה העברית, ייסד את הכנס המוביל בעולם לביולוגיה חישובית מבנית, עיצב להנאתו חלבונים במעבדה יום יום והוציא אפילו ספר בתחומו, "עיצוב חלבונים חישובי". "לאחר שיצא הספר, בפעם הראשונה בחיים, התקשיתי לישון", הוא מספר.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.