במסגרת כנס ביטחון המזון של גלובס ותנובה, התקיים פאנל מומחים בנושא פתרונות ביטחון המזון הלאומי • "אנחנו חייבים גם לתמוך בייצור מקומי בצורה הרבה יותר משמעותית, לרבות תמיכה ישירה בחקלאים ובתעשיינים", קרא שי כהן, מנהל החדשנות של תנובה
במסגרת כנס ביטחון המזון של גלובס ותנובה, התקיים פאנל מומחים בנושא האתגרים שמחייבים את ישראל לחזק את כושר הייצור המקומי • אורן לביא, מנכ"ל משרד החקלאות: "כשמסתכלים 25 שנה קדימה ומבינים שהאוכלוסייה תגדל, צריך לקחת בחשבון שייווצרו פערים"
המשנה למנכ"ל תנובה, ענת גרוס שון, דיברה בכנס גלובס ותנובה על הדרכים להגברת יציבות מערכת המזון • עוד היא סיפרה על השקעות החברה במחקר ופיתוח
אורן לביאביטחון תזונתיגלית כהןחקלאותטכנולוגיה: פודטקטליה לנקרייבואענת גרוס־שוןתנובהתעשיית המזון