"אין בעולם עוד מקום כמו מאפיית אבולעפיה ברחוב יפת ביפו, בסיומו של חג הפסח.
"אחרי שבוע של הימנעות ממאפים, אלפי אנשים נוהרים לבייגלה החמים של אבולעפיה, לריחות ולטעמים המגוונים. כאשר שבתי לארץ אחרי הרבה שנים של חיים בארה"ב כילדה, ההגעה לאבולעפיה כל שנה ריגשה אותי, ולא רק משום הפחמימות הנהדרות - אלא בעיקר בזכות השילוב המיוחד בין חג ליום חול, בין כל כך הרבה סוגים שונים של אנשים שהגיעו למאפייה מכל האזור, בין עברית לערבית - והכול עם הרבה התלהבות ושמחה".
אבולעפיה ראשון לציון מוצאי חג הפסח / צילום: מץ 76
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.