גל חדש של ביקוש לממתיקים טבעיים במקום סוכר לבן וירידה באוכלוסיית הדבורים שפוגעת בייצור ההמוני העלתה את מחירי הדבש בעולם לשיא • ומה קורה בישראל? לפי שעה המשבר עדיין לא הגיע לכאן
העתירה של מאפיות אנג'ל וברמן הוגשה היום על רקע ההתנגדות של ועדת הערר להתערב בהחלטת ועדת המחירים בנוגע למחיר הלחם • לטענת המאפיות, הן זכאיות להעלאת מחיר של 5% על רקע התייקרות התשומות • במאי 2018 התייקר הלחם המפוקח באחוז אחד
חברות המזון והטואלטיקה מוסיפות אוויר במקום מוצר או מקטינות את האריזה בלי לשנות את המחיר, ואנחנו הצרכנים לא מחשבים כמה אנחנו משלמים עבור 100 גרם • מבדיקות שערכנו מתברר כי במשרד הכלכלה ובלמ"ס לא מסמנים את הייקור הריאלי במוצרים רבים כמטרה ששווה לטפל בה
משרד החקלאות מדווח היום על התייקרות יוצאת דופן במחירי העגבניות והמלפפונים • בנוסף, גם בענף הפירות המחירים גבוהים, ובענף החלב קיים מחסור בחמאה שלא ייפתר בתקופה הקרובה
החברה ייקרה את מוצריה בשוק האמריקאי הנמכרים תחת המותג "סברה" - פעילות שבה היא שותפה עם פפסיקו העולמית • המהלך עשוי להגדיל את צמיחתה ב-2019 • האם מדובר בצעד מקדים לעליות מחירים גם בישראל?
האם החלום על אירופה או אמריקה רלוונטי גם לשוק המזון, והאם המחירים שם נוחים יותר, בזמן שיוקר המחיה בישראל רק עולה ועולה?
יותר מ-16 שקל לק"ג אבוקדו, יותר מ-6 שקל לק"ג בצל • מחירי הירקות טיפסו בכ-10%, ומחירי הפירות עלו בכ-15% מאז 2016 • מי אשם? הווירוסים, יציאת מגדלים מהשוק, מחירי המים או בכלל הצרכנים? • פרשנות
העלאת מחיריםחברות מזוןחקלאותיבואיוקר המחיהמזוןמשרד החקלאותענף המזוןקמעונאותרשתות שיווק