נקסטפרם

חברה שמפתחת שמרים משופרים

כתבות אחרונות

 
בשר מתורבת בישראל / צילום: Reuters, Amir Cohen

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר: הפודטק כובש את הבורסה של ת"א

חלב בלי פרה, דבש בלי דבורה וסטייק בלי בשר - המגמות שבהן צועדת תעשיית המזון קוסמות גם למשקיעים בת"א • כעשר חברות ושותפויות מתחום הפודטק עשו את דרכן לבורסה המקומית, והן מציעות פיתוחים טכנולוגיים מהפכניים ופוטנציאל מלהיב, אך גם סיכון לאובדן ההשקעה

גלי וינרב 15.01.2022
שייק חלבון / צילום: Shutterstock

החברה שהצליחה לייצר תחליף חלבון טבעוני - ומזנקת בבורסת ת"א

חברת הפודטק נקסטפרם, שפיתחה תחליף חלבון שמבוסס על שמרים, הודיעה על הצלחה בפיילוט ייצור בקנה מידה תעשייתי • המניה נוסקת עשרות אחוזים

אסנת פרץ 06.06.2021
נקסטפרם. טכנולוגיה המתבססת על שמרים / צילום: מצגת החברה

תיאבון לפוד-טק: נקסטפרם השלימה הנפקה לפי שווי של 115 מיליון שקל

החברה, המפתחת רכיבי מזון ייחודיים בשמרים, גייסה כ-30 מיליון שקל בעיקר ממוסדיים

גלי וינרב 24.01.2021
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

נקסטפרם קבעה את התנאים להנפקתה בתל אביב

חברת הפודטק מעוניינת לגייס 29 מיליון שקל מהציבור ו-4.7 מיליון שקל נוספים מבעלי המניות שלה • הגיוס משקף לחברה שווי של 80 מיליון שקל לפני הכסף • נקסטפרם מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם

גלי וינרב 14.01.2021
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים

נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר

גלי וינרב 13.08.2019