לפחות נכון לעכשיו, למרות השהייה במתחם אחד שכמובן מקלה על הקשר בין הזרועות השונות של הקבוצה - ידיעות, ynet, כלכליסט (מו"ל: יואל אסתרון, עורכת: גלית חמי) - עדיין לא בוצע שינוי מהפכני וסינרגטי בדרך שבה הן פועלות.
במארס עזב את הקבוצה עורך ynet, ערן טיפנברון, ובמקומו מונה לתפקיד סגנו, אמנון מרנדה. עוד קודם לכן, ב-2015, הוכרז כי רון ירון, עורך "ידיעות אחרונות", ימונה ל"עורך על" שיהיה אחראי גם על אתר ynet. "ידיעות", וגם את זה צריך לומר, כן ממשיך להיות העיתון הבולט במה שמכונה "ראיונות הישגיים", כאלה שגם מייצרים באזז (אמיר פיי גוטמן, איילת זורר, חיים יבין ואביב גפן למשל), וצריך לתת לו גם קרדיט על כך שבניגוד למתחרהו, יש לו דנא עיתונאי, מה שמאפשר לו להביא לא מעט ידיעות בלעדיות (ממש לאחרונה פרסם הכתב הצבאי של העיתון יוסי יהושע באופן בלעדי תמלילים מתוך ישיבות הקבינט ב"צוק איתן").
שינוי משמעותי אחר שעבר השנה על הקבוצה קשור לפן הניהולי, כשאבי בן טל חיזק את כוחו בצורה משמעותית. מי שהיה עד כה מנכ"ל ynet ואחראי על הדיגיטל בקבוצה, ניצח השנה במה שניתן לכנות קרב ירושה, ועל פי הערכות הוא צפוי להתמנות למנכ"ל של כלל הקבוצה - דבר שעדיין לא קרה באופן רשמי - עם עזיבתו של ינון אנגל הוותיק, שכיום ממלא את התפקיד. בן טל ניצח השנה בקרב חשוב כשמתחרהו, ציון פרץ, שכיהן כמשנה למנכ"ל וכאחראי על תחום השיווק, הודיע על עזיבתו, וסמכויותיו הועברו אליו. לבן טל יש, או לפחות היו בעבר, מחשבות ותוכניות מרחיקות לכת לגבי שינויים אפשריים בגרסת הפרינט של העיתון, אך ל"ידיעות" קצב משלו, ובטח שעל רקע האירועים האחרונים נצטרך להמתין ולראות מתי ואיך הן יצאו לפועל.
יונתן כיתאין